Voetbalverzamelaars-beurs IX

Zaterdag 5 januari 2019, tijdens de winterstop, werd de negende beurs gehouden in het stadion van Telstar.
Een recordaantal standhouders

Recordaantal standhouders en bezoekers

Op deze 9e Voetbalverzamelaarsbeurs bij sc Telstar vulden de ruim 35 standhouders de twee bovenzalen volledig. Dus in zowel Club West (de zaal rechtsboven als je met de trap naar boven gaat) alsook in de andere zaal, de Witte Leeuwen Kooi, was het rumoerig gezellig. De vaste bezoekers en standhouders voerden geanimeerde gesprekken, wensten elkaar een goed nieuwjaar, de bar werd goed bezocht voor een lekkere bak koffie of een broodje, nieuwe bezoekers waren blij verrast door het aanbod en de gezelligheid en de nieuwe aanwinsten voor verzamelingen werden gekoesterd.

Interview van David Endt met Arnold Mühren en Frank Kramer

David Endt interviewde, zoals bekend op zijn geheel eigen en betrokken wijze, Arnold Mühren en Frank Kramer. Filmpjes hiervan worden nog op deze website geplaatst.

Geen live uitzending NH Sportcafé

Leo Driessen was met zijn radio-programma NH Sportcafé verhinderd om uit te zenden vanuit 'de Witte Leeuwen Kooi' omdat de bedrijfswagen defect was. Hopelijk zijn ze bij de tiende beurs weer aanwezig.

Over Arnold Mühren

Arnoldus Johannes Hyacinthus Mühren (Volendam, 2 juni 1951) is een voormalig Nederlands profvoetballer. In zijn loopbaan bouwde hij een erelijst op die uniek is in het internationale voetbal.
Mühren won alles wat er op Europees clubniveau te winnen viel. Met Ajax won hij eenmaal de Europacup I, eenmaal de Europacup II en eenmaal de UEFA Super Cup. Met diezelfde club won hij in 1972 ook de wereldbeker. Met Ipswich Town won hij in 1981 de UEFA Cup.
Hiermee is Mühren één van de zes voetballers die alle Europese clubprijzen plus de wereldbeker wist te winnen.

Over Frank Kramer

Frank Kramer (27 november 1947) is een voormalig televisiepresentator en voetballer. Kramer speelde als profvoetballer bij Blauw Wit, FC Amsterdam, MVV, Telstar, FC Volendam en HFC Haarlem.
In de zomer van 1976 maakte hij deel uit van de gelegenheidsband Full House. Zij scoorden een Top 40-hit met Standing on the inside, een cover van Neil Sedaka.
Kramer werkte bij AVRO's Sportpanorama en werd na de overstap van Willem Ruis naar de VARA de spelleider van de vervangende Frank Kramer Show, het KRO-spelprogramma Hints en later van Boggle, een woordspelprogramma. In 1997 stopte hij na vele jaren met de presentatie van Hints en werd hij opgevolgd door Anita Witzier. De presentatie van Boggle werd overgenomen door Dodi Apeldoorn.
Kramer is sportcommentator bij Eurosport.


01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27


|| Copyright © 2014 - 2023 Voetbalverzamelaarsbeurs ||