Voetbalverzamelaars-beurs V

De vijfde Voetbalbeurs op 07.01.17 bij Telstar in Velsen-Zuid was, ondanks het slechte weer buiten, binnen een warm voetbalbad voor zowel bezoekers, standhouders als de drie eregasten.
Misschien was de beurs wel zo bijzonder door de ontspannen sfeer, de sportieve verbroedering, de verhalen, het genieten van allerhande memorabilia en de warme gezelligheid.

Oud-betaald-voetballer Rob Rensenbrink was één van de eregasten. Rensenbrink werd in België in 1973 topschutter. Drie jaar later won hij de Gouden Schoen. De Nederlandse linksbuiten viel vooral op door zijn onnavolgbare dribbels, snelheid en fluwelen techniek. Dat leverde hem destijds de bijnaam "het slangenmens" op. Eregast David Endt, top-sport-interview-man, had een gesprek met Rensenbrink over hun gedeelde passie; voetbal.

De KIST!
Simon Kistemaker, de derde eregast, verkocht en signeerde zijn boek 'De KIST'.
Simon Kistemaker, de laatste cult trainer van Nederland, was één van de standhouders Hij is de enige Nederlandse trainer die het recalcitrante fenomeen, George Best, onder zijn hoede had.

De grootste!
Nieuwsgierigen naar de inhoud van 'Feyenoord de Grootste' konden op onze beurs een inkijk-exemplaar bewonderen.
Veel meer dan ooit tevoren toont het XXL-boek 'Feyenoord de Grootste' de kracht van de club van het volk. Dit reusachtige boek is een waar kunstobject waarin kijker en lezer worden meegevoerd op een fascinerende tocht door de rijke geschiedenis van Feyenoord. Het grootste Nederlandse sportboek ooit, meet 50 bij 50 centimeter en is het summum voor iedere supporter, een collectorsitem bij uitstek.


|| Copyright © 2014 - 2023 Voetbalverzamelaarsbeurs ||