Skip to main content

Zeventiende

VoetbalVerzamelaarsBeurs

Op een zaterdag in janauri 2025 zal de 17e VoetbalVerzamelaarsBeurs plaatsvinden op het oude vertrouwde adres bij sc Telstar in Velsen-Zuid.
Vele oude bekenden, standhouders zowel als verzamelaars, kunnen elkaar dan weer ontmoeten, bijpraten en genieten van al het uitgestalde moois.

Verdere details volgen z.s.m.Praktische informatie

De beurs zal plaatsvinden in twee zalen op de eerste verdieping – Club West de trap op rechts & Witte Leeuwenkooi trap op links – met zicht op het hoofdveld van het stadion. Lift is aanwezig.

De beurs is te bezoeken van 9.30 tot 13.00 uur. Toegang 3 euro p.p. en kinderen t/m 12 jaar gratis.
Standhouders kunnen zich aanmelden bij organisator Hans Singerling per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-40942266. Per meter tafel is de huur 5 euro. Inrichten kan vanaf 8.00 uur.

Het Telstar stadion is makkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Het ligt vrijwel aan de A22 en A9. Voor en naast het stadion zijn twee ruimten met honderden gratis parkeerplaatsen. Op het terrein zijn een aantal invalide-parkeerplaatsen en oplaadstations voor elektrische auto’s. NS station Driehuis is een kleine 15 minuten lopen en de snelbus 385, o.a. naar station Haarlem, stopt voor de deur.

Onderstaand enkele van de flyers door de jaren heen:

flyer-A5-jan-2023-internet
ebeurs
flyer-
flyer-A5-juni2016-
flyer-01.06.
flyer
flyerA
flyer-A5-juni-
flyer-A5-jan-
flyer-juni-
flyer-A5-januari-2017-voorzijde
flyer-A5-jan-