Skip to main content

VoetbalVerzamelaarsBeurs
Sinds 2015

Succesvol

Sinds de eerst gehouden beurs bij sc Telstar in Velsen-Zuid is het evenement – voor zowel bezoekers als standhouders – een succes gebleken. Gezelligheid, fijne ontmoetingen, een uiteenlopend aanbod van voetbalcuriosa en altijd verrassende eregasten die in gesprek gaan met David Endt over hun voetbalgeschiedenis en dat alles in de geweldige ambiance van het voetbalstadion van sc Telstar.
Het streven van organisator Hans Singerling, voetbalromanticus in hart en nieren, is de beurs twee keer per jaar te laten plaatsvinden. Inmiddels wordt hij sinds 2 jaar  hierbij enthousiast & trouw bijgestaan door voetballiefhebber Hans van Dorp uit Driehuis (zoon van Meneer Van Dorp, voormalig – gerespecteerd en geliefd – voetbalscout).

 

Gastheer sc Telstar

De beurzen vinden gewoonlijk plaats bij sc Telstar in de twee prachtige ruime zalen op de eerste verdieping – Club West de trap op rechts & Witte Leeuwenkooi trap op links – met zicht op het hoofdveld van het stadion. Lift is aanwezig. De mensen van Horeca Telstar staan steevast gastvrij klaar.
Voor de veertiende VoetbalVerzamelaarsBeurs werd voor eenmaal uitgeweken naar AZ in Alkmaar.

Goede bereikbaarheid locatie

Het Telstar stadion is makkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Het ligt vrijwel aan de A22 en A9. Voor en naast het stadion zijn twee ruimten met honderden gratis parkeerplaatsen. Op het terrein zijn een aantal invalide-parkeerplaatsen en oplaadstations voor elektrische auto’s. NS station Driehuis is een kleine 15 minuten lopen en de snelbus 385, o.a. naar station Haarlem, stopt voor de deur.

 

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief