Skip to main content

Vijftiende

VoetbalVerzamelaarsBeurs

Op zaterdag 9 december 2023 vindt de 15e VoetbalVerzamelaarsBeurs plaats op het oude vertrouwde adres bij sc Telstar in Velsen-Zuid.
Vele oude bekenden, standhouders zowel als verzamelaars, kunnen elkaar weer ontmoeten, bijpraten en genieten van al het uitgestalde moois.

Eregast oudvoetballer Henny Meyer zal door David Endt, op diens onnavolgbare fantastische wijze, worden geïnterviewd.
Zijn voetbalcarrière is hem min of meer overkomen, zegt Henny zelf. Hij heeft tot zijn 17e niet voor een club gespeeld. Via zijn eerste club, ZPC, ging hij naar DJK (in de schaduw van het oude AJAX stadion, De Meer). Hij koos met name voor deze club omdat ze leuke, buitenlandse reisjes hadden. De toenmalige scout van Ajax, Henk van Dorp (vader van Hans van Dorp, mede organisator van de voetbalverzamelaarsbeurs op 9/12 bij Telstar) bracht Henny naar Telstar. Hij had een contract van 1000 gulden per maand. Henny maakte 20 doelpunten voor Telstar en ging na een seizoen voor 150.000 gulden naar Volendam.

Bij het bouwen van deze nieuwe website zijn de nieuwsbrief-adressen helaas teloor gegaan. U kunt zich hiervoor opnieuw aanmelden.

 

Schrijf in voor nieuwsbrief

Praktische informatie

De beurs zal plaatsvinden in twee zalen op de eerste verdieping – Club West de trap op rechts & Witte Leeuwenkooi trap op links – met zicht op het hoofdveld van het stadion. Lift is aanwezig.

De beurs is te bezoeken van 9.30 tot 13.00 uur. Toegang 3 euro p.p. en kinderen t/m 12 jaar gratis.
Standhouders kunnen zich aanmelden bij organisator Hans Singerling per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-40942266. Per meter tafel is de huur 5 euro. Inrichten kan vanaf 8.00 uur.

Het Telstar stadion is makkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Het ligt vrijwel aan de A22 en A9. Voor en naast het stadion zijn twee ruimten met honderden gratis parkeerplaatsen. Op het terrein zijn een aantal invalide-parkeerplaatsen en oplaadstations voor elektrische auto’s. NS station Driehuis is een kleine 15 minuten lopen en de snelbus 385, o.a. naar station Haarlem, stopt voor de deur.

Onderstaand enkele van de flyers door de jaren heen:

flyer
flyer-A5-jan-
flyer-A5-juni2016-
flyer-A5-jan-
flyer-A5-jan-2023-internet
flyer-juni-
ebeurs
flyer-A5-juni-
flyer-
flyerA
flyer-A5-januari-2017-voorzijde